Recept uit Margriet kookboek:
Chinese kool. roergebakken met paddestoelen
- Ingrediënten:
- champignon, chinese kool, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, knoflook, oestersaus, oesterzwam, plantaardige olie en shiitake
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit 101 ballen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit De Shanghai-keuken: