Tweezijdige bruingebakken mie met varkensvlees
Een recept van Yan-Kit.
Je vindt dit recept op pagina 182 in Het nieuwe Chinese kookboek .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / varkensvlees
Ingrediënten
- chinese rode azijn
- gedroogde chinese champignons
- gedroogde eiernoedels
- knoflook
- lente-uien
- mager varkensvlees
- maïsolie
- marinade voor tweezijdige bruingebakken mie
- medium dry sherry
- saus voor tweezijdig bruingebakken mie
- shaoxingwijn
- sojaolie
- taugé
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.