Saus voor tweezijdig bruingebakken mie

Zoek naar saus voor tweezijdig bruingebakken mie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met saus voor tweezijdig bruingebakken mie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste saus voor tweezijdig bruingebakken mie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient saus voor tweezijdig bruingebakken mie:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweezijdige bruingebakken mie met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gedroogde chinese champignons, gedroogde eiernoedels, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor tweezijdige bruingebakken mie, medium dry sherry, saus voor tweezijdig bruingebakken mie, shaoxingwijn, sojaolie en taugé

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Aziatische barbecuesaus

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, hoisin, kaneel, knoflook, korianderpoeder, marinade, passata, rijstwijnazijn, scherpe chilisaus en zoete sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Vlinder lamsfilets

Ingrediënten:
lamsbeen en marinade

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kip met srirachasaus

Ingrediënten:
boter, honing, kipfilet met vel, koriander, limoen, limoensap, marinade en srirachasaus

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Groene currynoodels met tempeh, broccoli en cashewnoten

Ingrediënten:
bami, boekweit, broccoli, cashewnoten, champignons, curry, gemberpoeder, granen, groene currypasta, cashewnoten, knoflookpoeder, kokosmelk, lente ui, limoen, limoensap, marinade, noedels, olie, paddenstoelen, peper, rood pepertje, sojasaus, tarwe, knoflook, tempeh, tofu, wokolie, wortel en wortels