Gefermenteerde biefstuk

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 76 in Keukenlab .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fajitas

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Taughetti met biefreepjes in Teriyaki saus

Een recept uit Betina Oostveen

Bief teriyaki

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Sissende steak & aardappel met komijn en paprika

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken