Jan Groenewold

We hebben 4 boeken van Jan Groenewold waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jan Groenewold? Registreren is gratis!

Boeken van Jan Groenewold

Recepten van Jan Groenewold

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Risotto met rode biet en radicchio

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, radicchio, rode bieten, sjalot, tijm en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Salsa van tomaat

Ingrediënten:
citroenrasp, koriander, maïskiemolie, rode peper, rode ui en trostomaat

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Varkenskarbonade met papajasalsa

Ingrediënten:
ketjap manis, koriander, limoenrasp, limoensap, maïsolie, papaja, rode peper, rode ui, schouderkarbonade, water en zout

Soort:
barbecue/grill / varkensvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Kruidenolie

Ingrediënten:
druivenpitolie, kruiden, olijfolie en specerijen

Soort:
vegan / boter en olie
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Parmezaanschuim

Ingrediënten:
halfvolle melk, parmezaanse kaas en slagroom

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Chocoslagroom

Ingrediënten:
pure chocolade, sinaasappellikeur en sinaasappelsap

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kabu no senmai-zuké

Ingrediënten:
citroensap, graanstroop, knolraap, kombu, meiraap, mirin, rettich, rijstazijn en zeezout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Soezendeeg

Ingrediënten:
boter, ei, melk, patentbloem, suiker, water en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Keukenlab:

Frambozenyoghurtijs

Ingrediënten:
agavesiroop, diepvriesframbozen, honing en volle yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Dranken / drinken uit Keukenlab:

Kombucha

Ingrediënten:
agavestroop, appelazijn, gember, groene thee, honing, kombucha, kombuchazwam, suiker, water en zwarte thee

Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Pompoensalsa met pompoenschuim

Ingrediënten:
daikonkers, hokkaidopompoen, limoenrasp, limoensap, mango, pompoenschuim, ponzu, rode peper, sjalot, tuinkers en vissaus

Alle recepten van Jan Groenewold