Eke Mariën

We hebben 3 boeken van Eke Mariën waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eke Mariën? Registreren is gratis!

Boeken van Eke Mariën

Recepten van Eke Mariën

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Chicken & Waffles

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, bosui, cayennepeper, frituurolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kipfilet, maïsmeel, sriracha, tabasco, wafels, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bietensoep

Ingrediënten:
citroensap, elstar, groentebouillon, rode ui, venkelzaad en water

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Chocoslagroom

Ingrediënten:
pure chocolade, sinaasappellikeur en sinaasappelsap

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Wortelsoep

Ingrediënten:
agavesiroop, baksoda, boter, gelatine, limoensap, rode currypasta, water, wortels, wortelsap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kabu no senmai-zuké

Ingrediënten:
citroensap, graanstroop, knolraap, kombu, meiraap, mirin, rettich, rijstazijn en zeezout

Keuken:
Japans
Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Appelpaté

Ingrediënten:
appel, colorozozout, doorregen halsspek, ei, half-om-halfgehakt, katenspek, laurier, patékruiden, ui, varkenslever, varkenswang en witte wijn

Soort:
paté/terrine
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Fajitas

Ingrediënten:
avocado, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, lendebiefstuk, marinade, olie, rode paprika, rode ui en spaanse peper

Keuken:
Tex-mex
Soort:
tortilla / rundvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Magnetronkip

Ingrediënten:
citroenschil, gerookt paprikapoeder, kip, knoflook, mild paprikapoeder, olie en zout

Soort:
gevogelte
Alle recepten van Eke Mariën