Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Noma: