Recept uit L'Art de la table:
Scones met lavendel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- aardbeien, bakpoeder, crème de cassis, dubbelkoolzure soda, bloem, boter, gehakt, honing, karnemelk, lichtbruine suiker, verse rozemarijn, yoghurt en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gist, griekse yoghurt, kaneel, karnemelk, knoflook, koriander, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Home made:
Ontbijt uit Anatolië:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit Zuur:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Koken met kruiden:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Ontbijt uit Anatolië:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Made in Italy: