Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Kartoffelpuffer, klassisch - Klassieke aardappelpannenkoekjes
- Ingrediënten:
- bloemige aardappelen, eidooier, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, zout en zure room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: