Amuse / diner uit Retour Japan:
Gevulde kleine eitjes met roerei, paling en kaviaar
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, ei, henneneitjes, kaviaar, palingfilet en room
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: