128 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladlente-uiolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikertomaatuivisbouillonwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Quiche met zalm, prei en roomkaas

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, sla, olijfolie, peper, prei, roomkaas, slagroom, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Zuppa di pesce - Vissoep

Ingrediënten:
baby-inktvisjes, baby-octopus, boerenbrood, jumbogarnalen, knoflook, kokkels, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, peper, poon, tomaat, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zonnevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Sappige sardienen - sardine saporite

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, verse rozemarijn, verse sardines, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

La Chaudrée - Chaudrée soep

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, kabeljauw, knoflook, kruidnagel, paling, peper, peperkorrels, poon, schol, tong, ui, wijting, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Cioppino - Vissoep met zeevruchten

Ingrediënten:
basilicum, garnaal, groene paprika, kabeljauw, knoflook, krab, lente-ui, mosselen, olijfolie, peper, schelvis, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Spaghetti met kuit van zonnevis

Ingrediënten:
kerstomaat, knoflookolie, olijfolie, prezzemoli e aglio, rode spaanse peper, spaghetti, witte wijn, zeezout en zonneviskuit

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Blauwgekookte forel in gelei

Ingrediënten:
augurk, ei, forel, kappertjes, krab uit blik, kreeft uit blik, peper, peperkorrels, rode paprika uit pot, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Champignons durand - champignons à la bérigoule

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, champignon, droge witte wijn, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Pijlinktvisjes met munt en doperwtjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Haal meer recepten op...