Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Shalet met challebrood
- Ingrediënten:
- challe, citroenschil, ei, kaneel, krenten, rozijnen, suiker, walnoten, witte wijn en zure appels
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelmeel, appel, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kruidnagel, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / nagerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Okoko recepten: