Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli bakla - Tuinbonen in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, suiker, tuinbonen, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: