Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Confit van eend op zijn italiaans
- Ingrediënten:
- eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, gedroogde jeneverbessen, laurier, peperkorrels, rozemarijn, sinaasappel en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, frituurolie, ganzenvet, knoflook, laurier, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, reuzel, room, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria España:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria España:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: