Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch: