Recept uit Vis en schaaldieren:
enkelzijdig gebakken zalmmoot met zuringsaus
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, peper, sjalot, slagroom, vastkokende aardappel, visbouillon, zalmmoten, zout en zuring
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: