Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Romige venkelsoep

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, roomboter, sjalot, slagroom en venkel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Botersaus

Ingrediënten:
boter, mascarpone, sjalot, slagroom, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Witte botersaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijn in riesling

Ingrediënten:
bloem, boter, konijn, plantaardige olie, riesling, sjalot, slagroom en spaghetti

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignonsaus

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, maïzena, margarine, peterselie, sjalot, slagroom en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Paddestoelen cappuccino

Ingrediënten:
boter, cognac, kastanjechampignon, oestersaus, peper, sjalot, slagroom, tijm, vleesfond en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...