Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Focaccia (focaccia)
- Ingrediënten:
- bloem, grof zeezout, olijfolie, gist, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Home made:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Moro:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër: