Recept uit Home made by Bartholomeus:
gebakken pladijs met selder, sjalot, spinazie, comte met mosterd
- Ingrediënten:
- comté, groene selderij, mosselen, pladijsfilets, room, sjalot, spinazie en witte wijn
- Soort:
- mosterd
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië: