Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Verse kruidenpasta
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ei, kervel, peterselie, rozemarijn, salie, tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tuinkruiden, ui, vet, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: