Recept uit De kunst van het koken:
Farce aux herbes - Vulling met knoflook en kruiden
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, knoflook, lente-ui, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Home made:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: