Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Parelhoen met room en citroen - faraona con panna e limone
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, parelhoen, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Home made:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co: