Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aardappels op z'n normandisch - patate alla normanna
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, pancetta, peper, prei, room, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: