Recept uit De Joodse keuken:
Bulemas kon espinaka - Spinaziespiralen
- Ingrediënten:
- boter, diepvriesspinazie, ei, eidooier, feta, filodeeg, gruyère, nootmuskaat, peper, spinazie en zout
- Keuken:
- Spaans / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, eidooier, filodeeg, gehakt, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snacks en tussendoortjes / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van I love food & wine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: