Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ati goreng variatie (Gekruide kippenlever)
- Ingrediënten:
- kippenlever, nootmuskaat, ontbijtspek, peper en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, buikspek, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, specerijen, spek, tijm, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Lunch / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: