Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs brouillés - Roereieren
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, melk, peper, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: