Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Thermomix Feest:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland: