Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Japanse omelet
- Ingrediënten:
- beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo: