Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroengras, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kokosmelk, komijnzaad, komkommer, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, limoensap, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: