Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Cotognata - Kweeperen in wijn
- Ingrediënten:
- kaneel, kruidnagel, kweeperen, rode wijn, suiker en witte wijn
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champagne, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Drinken / aperitief uit Gelati d'Italia:
Snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Gelati d'Italia:
Drinken / aperitief uit Home made: