Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, fruit, gehakt, gember, groente, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, tomaat, ui, vis, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: