Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gehakt, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek: