147 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemdonkere sojasausketjapketjap manisknoflookkorianderlichte sojasausmaïzenamirinoliepeperrijstsesamoliesuikertaugéuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Tempura

Ingrediënten:
aubergine, champignons, dashipoeder, ei, garnalen, gember, inktvis, mirin, paprika, plantaardige olie, rettich, sojasaus, sperziebonen, sprot, tempurameel, tong, ui, wijting en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / frituur
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Kroepoek met garnalen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiwit, garnalen, gemberwortel, knoflookbieslook, kroepoek, lichte sojasaus, maïzena en roerbakolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool

Recept uit Alles over kool:

Vegaburger Met Cashewnotensaus

Ingrediënten:
cashewnoten, druivenpitolie, eieren, gember, gember, honing, ketjap, knoflook, lente-uitjes, paksoi, paneermeel, peper, quinoa, rijstazijn en sesamolie

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Singaporenoedels

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, doperwt, ei, garnalen, gember, kerriepoeder, kippenvlees, knoflook, lente-uitjes, limoen, mihoen, olijfolie, pinda's, rode spaanse peper, sojasaus, varkensgehakt en witte kool

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Zoet-zure visballetjes

Ingrediënten:
ananas op siroop, basmatirijst, brood, chilisaus, chinees vijfkruidenpoeder, doperwtjes, ei, garnalen, gele paprika, gember, inktvis, koriander, lente-ui, maïsmeel, olijfolie, rode paprika, sojasaus, tomatenpuree, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:

Loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Bouillon met garnalen-kwarteleitjeswontons en glasnoedels

Ingrediënten:
chilipoeder, droge sherry, gember, glasnoedels, kippenbouillon, koriander, kwartelei, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, peultjes, sake, scampi, sjalot, wontonvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
ananas, azijn, ei, gehakt, gemberpoeder, ketjap, knoflook, maïzena, olie, paneermeel, prei, rode paprika, suiker, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:

Tempura

Ingrediënten:
bloem, eidooier, garnalen, gember, groenten, koolzuurhoudend water, mirin, sojasaus, suiker en wittewijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ramen met varkensbuik

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gebraden groenterijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, chilipeper, ei, gemalen kurkuma, gember, groentefond, kemirinoten, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, limoenzeste, olie, palmsuiker, sjalot, sperziebonen, tomaten, vegetarische oestersaus en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Crêpebuideltjes met zoet-zure groente

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, cashewnoten, cayennepeper, chilisaus, eidooier, gele paprika, gember, groentefond, judasoren, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, palmsuiker, peultjes, pompoen, rijstwijn, rode paprika, rode rijstazijn, savooiekool, sojasaus en witte rammenas

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tempura van groenten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, bouillon, ei, frituurolie, gele paprika, gemberwortel, ijswater, japanse sojasaus, mierikswortel, peultjes, rijstazijn, rode paprika, shii-take, verse bascilium en zout

Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Haal meer recepten op...