Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine suiker, citroengras, gember, knoflook, kokosmelk, komkommer, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, munt, olie, olijfolie, palmsuiker, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, ui, vissaus, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Rauw:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Minimania: