Recept uit Turkse kookkunst:
Etli ve pirinçli ispanak - Spinazie met vlees en rijst
- Ingrediënten:
- boter, lamsgehakt, rijst, spinazie, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, eidooier, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rondkorrelrijst, saffraan, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst: