708 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercitroensapeidooiergehaktgroenteknoflookkoriandermelkolieolijfoliepaneermeelpaprikapeperpeterselierode uisuikertomaatvleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gevulde paprika’s met chorizo en ei

Ingrediënten:
basilicum, chorizo, crème fraîche, eieren, gemalen komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, peper en zout, sjalot en gemalen chilipeper

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Kaygana - kretense eieren met wilde planten

Ingrediënten:
bietenblad, brandnetel, ei, krulandijvie, lente-ui, olijfolie, paardenbloemblad, radicchio, scherp paprikapoeder, ui, wilde cichorei en wilde rucola

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Langzaam-gekookte kikkererwten op toast met gepocheerd ei

Ingrediënten:
cayennepeper, eieren, fijne kristalsuiker, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomatenpuree, ui, vleestomaat, za'atar, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...