Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, courgette, eidooier, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: