Recept uit Baru Belanda:
Pindasaus
- Ingrediënten:
- gember, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, kokosmeel, olie, pindakaas, sambal bajak, ui en zoete sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- saus / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, kaneel, kip, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, suiker, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: