Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Veganistische groente-empanada's
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, bonen, groente, masa harina, olie en zout
- Keuken:
- Spaans / Midden-Amerikaans / Caraïbisch
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, deeg, ei, groente, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: