Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: