Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Poolse rumcake - baba
- Ingrediënten:
- boter, ei, gist, meel, melk, poedersuiker, rum, slagroom en suiker
- Keuken:
- Europees / Pools
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, deeg, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaas, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, rum, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt / brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek: