144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ahornsiroopamandelmeelbanaanbloembotercitroencitroensapeigriekse yoghurthoningkaneelkarnemelkknoflookkokosoliemelkolieolijfoliepeterseliepoedersuikersuikervolkorenmeelvolle yoghurtwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Ontbijt / brunch / snack of tussendoortje uit Nigella bijt:

Welsh rarebit muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, dubbelkoolzure soda, ei, goudse kaas, griekse yoghurt, mosterdpoeder, oude cheddar, plantaardige olie, roggemeel, volle melk, worcestershiresaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bloemkoolpakora's met tamarindeaita

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, cayennepeper, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, mangochutney, tamarindepasta, volle yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Yoghurtcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fijn maïsmeel, ongezouten roomboter, suiker, vanille-essence, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Biscuits van bataat

Ingrediënten:
bakpoeder, bataat, bloem, boter, karnemelk, natriumbicarbonaat, pompoen, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Yoghurtpannenkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, vruchtenyoghurt, witte basterdsuiker, yoghurt en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren sodabrood met melk

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, brood, karnemelk, melassestroop, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Bessenmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, fijn zeezout, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Hartige wafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, karnemelk, peper, pittige kaas, tabasco, yoghurt, zoet paprikapoeder en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Anna's bosbessenbrood

Ingrediënten:
ahornsiroop, baking soda, bakpoeder, bosbessen, kaneel, banaan, vanille-extract, volkorenmeel, yoghurt en zout

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Limoncello-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, citroenschil, ei, griekse yoghurt, limoncello, olijfolie, poedersuiker, suiker, turkse yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Snelle en makkelijke wafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Perzik-cognactaart

Ingrediënten:
abrikoos, bakpoeder, bloem, boter, cognac, crème fraîche, ei, nectarine, pruimen, suiker, vanille-essence, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...