Recept uit L'Art de la table:
Scones met lavendel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- aardbeien, bakpoeder, crème de cassis, dubbelkoolzure soda, bloem, boter, gehakt, honing, karnemelk, lichtbruine suiker, verse rozemarijn, yoghurt en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, karnemelk, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Ontbijt uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Eten met z'n allen:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brindisa:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Picknick / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek: