Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Korianderpest met gember en chilipeper
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, gemberwortel, habanero, jalapeños, knoflook, koriander, limoensap en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, limoensap, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit delicious. magazine - 2016-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-04:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: