Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gekookte gerookte tong - lingua affumicata e lessata
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gerookte tong, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: