Gekookte gerookte tong - lingua affumicata e lessata

Je vindt dit recept op pagina 998 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Bleekselderij, gegraniteerde

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

microwaved Celery Stalk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]