Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: