Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Gnocchi met cantharellen
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, cantharellen, ei, majoraan, olijfolie, peterselie, salie en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, champignon, ei, eiwit, kaneel, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, sjalot, spinazie, truffel, ui, water, witte truffel, wortel, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: