266 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijcitroensapgroentegroentebouillonknoflookkruidenolijfolieoreganopaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Recept uit Pien laat haar eten zien:

Mafaldine met pistachepesto

Ingrediënten:
basilicum, citroenen, courgette, mafaldine, olijfolie extra vergine, pecorino, peper en zout, pistachenoten, ricotta, sjalot, tuinerwten en uiknoflook

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tagliatelle met garnalen en pistachenoten

Ingrediënten:
basilicum, courgette, garnalen, olijfolie, oregano, peper, pistachenoten, sjalot, tagliatelle en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
azijn, basilicum, champignon, courgette, pijnboompitten, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, vloeibare honing en zout

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Courgetteravioli met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, basilicum, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Spiedini primavera

Ingrediënten:
ananas, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, broodkruim, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, rode paprika, roodlof, seitan, selderijblad, sinaasappel, sjalot, voorjaarsgroenten, witlof, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Provencaalse taart

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladerdeeg, courgette, fleur de sel, kerstomaat, olijfolie, ui, zongedroogde tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

GrÎne Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, broodchips, courgette, doperwten, pasta, groene olijven, groentefond, jonge spinazie, knoflook, koolrabi, kraailook, olijfolie, olijfoliebrood, peper, pijnappelpitten, sjalot, venkel, water, zonnebloempitten en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Groene risotto met muntpeso en geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, geitenkaas, groentenbouillonblokje, knoflook, munt, parmezaanse kaas, peper en zout, pijnboompitten, risottorijst, roomboter, sjalot, tuinerwten en witte droge wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kraaikophoen met piperade

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, groene olijven, knoflook, kraaikophoenderbouten, olijfolie, oregano, rode paprika, trostomaat, ui en venkel

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met groenten en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bonenkruid, courgette, groene paprika, majoraan, olijfolie, oregano, ricotta salata, spaghetti, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenkrans

Ingrediënten:
courgette, droog broodkruim, gele courgette, halfvolle melk, kalkoenborst, knoflook, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, parmezaanse kaas, rode paprika, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
magnetron / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Selderij op z'n Grieks - sedano alla greca

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, courgette, droge witte wijn, olijfolie, peper, sultana's, tomatenpuree, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzensoep met kokosnoot

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, druivenpitolie, duivenerwten, gedroogde linzen, gember, groentebouillon, kerrieblad, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, maïsolie, okra, stevige tofu, tomaat uit blik, turmeric, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, gemalen koriander, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peterselie, rode paprika, tomaat en ui

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...