Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Turkse marinade nr 2
- Ingrediënten:
- gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout
- Keuken:
- Mediterraans / Turks
- Soort:
- vegetarisch / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, honing, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, melk, munt, olijfolie, peper, suiker, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Moro:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: