268 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemboterbruine basterdsuikercitroeneigemberketjap manisknoflookkomkommerkorianderlaoslimoensapoliepeperplantaardige oliesambal oeleksantensjalottomaattrassiuivruchtensapwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige bapao met kip

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, daun salam, drumsticks, gist, groene peper, ketjap manis, palmsuiker, patentbloem, rijstebloem, rode peper, sesamolie, knoflook, ui, water en zout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Pindasaus

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, ketjap manis, knoflook, olie, pindakaas, sambal oelek, trassi en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Waterkerssla

Ingrediënten:
citroensap, olie, selderijknol, suiker, tuinkruiden, waterkers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Linzen

Ingrediënten:
citroensap, garam masala, gemalen kurkuma, gember, olie, rode linzen, suiker, ui en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laospoeder, olie, rode spaanse peper, sambal oelek, santen, sereh, serehpoeder, sjalot, sperziebonen en water

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Westkustsalade - västkustsallad

Ingrediënten:
asperge, champignon, citroensap, doperwten, ijsbergsla, krab, mosselen, olie, suiker, verse dille, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes met gember en honing

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...